Zangles

Als je zelf plezier hebt in zingen wat is dan leuker dan andere mensen mee te nemen in je enthousiasme, en ze tools aan te rijken waardoor het plezier in het zingen nog groter wordt. Ik werk veel met het lijf en met de beleving van een lied. Ik ga uit van je eigen talent en persoonlijkheid. Die gaan we terughoren in je zang. In juni sluiten we het jaar af met een leerlingenpresentatie (maar dat is niet verplicht hoor). Bij mij kun je op vele manieren leren zingen. Privéles in duo’s of met anderen in een workshop.

 Marijvdboom- Zingzin

Koor, ZingZin in Megen

Elke dinsdagavond van 19.30- 21.30 zingen we met een groep van ongeveer 20 vrouwen. Ik geef wat basis-zangtechniek mee, en na het inzingen gaan we aan de slag met popliedjes. We hebben veel lol, we treden soms op en genieten van de driestemmigeklanken.

Workshops:

‘Zing Jezelf’, waarbij we naast zangtechniek ook op zoek gaan naar ieders eigen geluid en hoe je jezelf laat meeklinken in een lied.
Zing je graag, maar vindt je de stap voor een workshop te groot of te spannend. Dan is het  Zang Atelier een prima oplossing. Daar ligt de nadruk op sámen zingen. Zang Atelier wordt regelmatig georganiseerd. Iedereen is van harte welkom.
Deze workshops geef ik samen met coach Inge Witsiers.