FAQ items aan het laden...
DOOR DE STRATEN2021-01-17T14:16:04+01:00

DOOR DE STRATEN

Door de straten

Voor haar 4de soloprogramma is Marij geïnspireerd door de verhalen die ze hoort terwijl ze ‘door de straten’ loopt. Want het leven ligt op straat en achter elke deur schuilt een ander boeiend verhaal. Deze juweeltjes van verhalen zijn door Marij omgezet naar pure en integere liedjes. Wat deze voorstelling nog iets extra’s geeft  is dat Marij in Megen letterlijk dicht bij huis blijft en dicht bij de plek waar veel van de liedjes ontstaan zijn. De liedjes uit deze voorstelling zijn vorige maand opgenomen en in januari komt haar 3e CD uit.

De Gelderlander: Van den Boom intrigeert door pakkende luisterliedjes en recht voor zijn raap teksten die rechtstreeks uit haar vrouwenhart komen. Ze toont hierbij haar zangkunsten en acteertalent, waarbij een prachtig sprekende lichaamstaal opvalt”.

Brabants Dagblad: “Van den Boom verstaat de kunst om wat haar zelf bezighoudt, over te brengen in mimiek en gebaar, maar vooral door haar stem. Schijnbaar moeiteloos maakt zij ingewikkelde melodische wendingen, schakelt ze van hoog naar laag en van volumineus naar minimaal, van easy listening naar totaal expressief.”

Project Details

DATUM

2015

CLIENT

DOOR DE STRATEN

PROJECT TYPE

THEATER

CONTRACTOR

MEER THEATER

FOTO’S

LUISTER

Ga naar de bovenkant