SWEET TREE zangeres

Zangeres

Sweet Tree, een zangeres en een gitarist. Een beetje jazzy, easylistening of juist swingende muziek op de achtergrond, of liever tussen de gangen door een optreden waar even de aandacht voor gevraagd wordt. Als afwisseling en als extra’s bij een diner of officiële gebeurtenis, of een combinatie van die twee. Alles is mogelijk! Ik werk niet met geluidsbanden maar alleen met echte ‘live’ muzikanten. Sweet Tree bestaat uit gitarist Kornelis Lievense en mijzelf. Maar we kunnen ook meer muzikanten meebrengen.

Huwelijk of Begrafenis
Misschien wel vreemd om die twee gelegenheden in één adem te noemen. Maar in overleg kunnen we in beide gevallen tot het juiste repertoire komen. Neem voor meer informatie contact met me op via ‘contact’

Voorstelling
Op bijvoorbeeld een jubileum, een huldiging of natuurlijk op festivals of in theater kunnen we één van de voorstellingen of een gedeelte eruit spelen. Soms past een half uurtje mooi in het gehele programma van de dag of avond. We kunnen de voorstelling ook aanpassen aan de gelegenheid of het thema van de dag. Zo leveren we maatwerk, zoals we dat ook deden voor een ondernemingsvereniging, een bijeenkomst van nonnen en verschillende gelegenheden binnen het onderwijs. Zie voor meer informatie daarover onder het kopje ‘Op Maat’ .